Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Μελισσοκομίας Αρτέμιδος www.artemishoney.com.

Ο τρόπος επικοινωνίας μαζί μας είναι μέσω του email μας info@artemishoney.com και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2294089700 και 6974630270.

Τα φορολογικά μας στοιχεία είναι:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΦΜ: 045043333
ΔΟΥ: ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΕΔΡΑ: ΑΡΤΗΣ 8, ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, 19016
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει προς πώληση προϊόντα κυψέλης παραγωγής μας και ο κωδικός μελισσοκόμου είναι EL00902/1240.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Με την είσοδο του στο δικτυακό μας τόπο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ο Χρήστης, Επισκέπτης, Πελάτης, καλείται να ενημερωθεί για τους όρους που διέπουν την χρήση αυτών, πριν προβεί στην οποιαδήποτε ενέργεια. Σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιον από τους Όρους Χρήσης οφείλει να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ως εκ τούτου οποιαδήποτε ενέργεια του εντός του δικτυακού μας τόπου και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έστω και η απλή περιήγηση σε αυτά, λογίζεται σαν αποδοχή των Όρων χρήσης.

Για οποιαδήποτε απορία, επισήμανση που αφορά τους όρους χρήσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα της ολικής ή μερικής τροποποίησης ή επέκτασης των όρων χρήσης οποιαδήποτε στιγμή θεωρήσει ότι αυτό είναι απαραίτητο, κάνοντας γνωστούς τους νέους όρους μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται και ως εκ τούτου δεν έχει την υποχρέωση αποζημίωσης για βλάβες που μπορεί να προκληθούν από την καθυστέρηση, απώλεια και πιθανή ακύρωση κάποιας παραγγελίας.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του είδους και λόγω της παραγωγής του από εμάς ενδέχεται κατά καιρούς κάποια είδη να είναι σε μικρές ποσότητες ή ακόμα και να μην υπάρχουν στις αποθήκες μας. Γίνεται πάντα η προσπάθεια να είναι ενημερωμένο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την πιθανή έλλειψη κάποιον προϊόντων.

 • Κατά την πρώτη σας παραγγελία θα σας ζητηθεί για την αρτιότερη εξυπηρέτησή σας να εγγραφείτε ως μέλος του δικτυακού μας τόπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Με αυτό τον τρόπο δεν θα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των στοιχείων σας κάθε φορά που θα θέλετε να υποβάλλεται μία παραγγελία.
  Τα ανωτέρω δεν είναι υποχρεωτικά και φυσικά μπορείτε να καταθέσετε την παραγγελία σας ως απλός επισκέπτης.
 • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζεται η συνολική παραγγελία με τα ανάλογα έξοδα για μεταφορικά ή αντικαταβολή που ενδέχεται να περιλαμβάνει.
 • Αφού αποδεχτείτε τους όρους, πατάτε καταχώρηση.
 • Σας αποστέλλεται αυτοματοποιημένο μήνυμα στο email που έχετε δηλώσει με τα στοιχεία της παραγγελίας.
 • Παραλαμβάνετε και από εμάς αντίγραφο της παραγγελίας και αφού βεβαιωθούμε ότι υπάρχουν τα ανάλογα αποθέματα των προϊόντων που επιλέξατε, ξεκινάει η επεξεργασία της παραγγελίας.
 • Τέλος, για τηλεφωνικές παραγγελίες είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε τους όρους χρήσης.

Σας ενημερώνουμε ότι ακολουθούμε μοντέλο αυστηρής πολιτικής προστασίας των ατομικών σας δεδομένων.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η τιμολογιακή πολιτική καθορίζεται αποκλειστικά από εμάς και υπάρχει η δυνατότητα από μέρους μας για την οιαδήποτε αλλαγή στις τιμές ή στη πολιτική προσφορών που έχουμε επιλέξει.

Από τα ανωτέρω εξαιρούνται οι παραγγελίες που βρίσκονται σε εξέλιξη ή επεξεργασία και οι οποίες ακολουθούν την τιμολογιακή ή την πολιτική προσφορών με την οποία κατατέθηκαν.

ΑΚΥΡΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η ακύρωση ή η αλλαγή της παραγγελίας μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εφόσον η προετοιμασία της παραγγελίας δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα πρέπει να γίνει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας και προηγουμένως να έχει αποσταλεί email σε εμάς, από το email το οποίο δηλώθηκε κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Σύμφωνα με τον κανονισμό που διέπει την λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την λήψη της παραγγελίας σας. Σε τέτοια περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να σας αποστείλουμε το έντυπο υπαναχώρησης.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση κατά την οποία παραλήφθηκε.

Πρέπει μαζί με το προϊόν να μας αποστείλετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς καθώς και την δήλωση υπαναχώρησης.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από εμάς με τον συμφωνηθέντα πρόσφορο τρόπο.

Προϊόντα ευπαθή στη μεταφορά όπως ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ και ΓΥΡΗ τα οποία είναι δυνατό να αλλοιωθούν, βάσει του νόμου εξαιρούνται της υπαναχώρησης.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανόμενων εικόνων, λογοτύπων, γραφικών, φωτογραφιών, διακριτικών σημάτων, κειμένων και προϊόντων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.artemishoney.com και προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνώς δικαίου. Τυχόν διάδοση, επανέκδοση, αναπαραγωγή, μεταποίηση, τροποποίηση χωρίς την έγγραφη συναίνεση της εταιρείας απαγορεύεται και ως εκ τούτου η εταιρεία επιφυλάσσετε παντός νόμιμου δικαιώματός της.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο χρήστης, επισκέπτης, πελάτης αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα την διακοπή/κατάργηση των κωδικών του στο κατάστημα www.artemishoney.com καθώς και την διακοπή του περιεχομένου του καταστήματος σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι παραβιάζονται οι όροι χρήσης του καταστήματος.

Το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη άρα και δεν υποχρεούται σε αποζημίωση για ζημιά που μπορεί να προκληθεί από έλλειψη προϊόντων, ακύρωση, καθυστέρηση ή μη εκτέλεση παραγγελίας για οποιαδήποτε αιτία.

Το περιεχόμενο του καταστήματος, παρέχεται χωρίς εγγυήσεις για την ακρίβεια του.

Το κατάστημα δεν δύναται να εγγυηθεί για την διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων αλλά δεσμεύεται για την έγκαιρη πληροφόρηση για μη διαθεσιμότητα.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για περιπτώσεις, δυσμενούς ή μη, λειτουργίας του καταστήματός της καθώς και για την περίπτωση που δυσμενές λογισμικό ή ιοί μεταδοθούν στις συσκευές των πελατών της.

Επίσης δεν ευθύνεται σε περίπτωση παρέμβασης τρίτων σε προϊόντα ή στοιχεία των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

Άρτης 8, 190 16
Αρτέμιδα Αττικής
229 408 9700
697 463 0270

Created by Advalue

Photography by Spyros Perakis

© Artemis Honey
All rights reserved
0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
   Κουπόνι