Η διαδικασία μας


Τα μελισσοκομεία μας

Βρίσκονται σε χώρους της Αρτέμιδος, σε ιδανικά σημεία για την υγεία των μελισσών μας.

Κύριο μέλημά μας η διατήρηση ενός υγιούς φυσικού περιβάλλοντος, ο προσανατολισμός μας στην προστασία της μέλισσας και το μεράκι μας για ένα καθαρό και ανεπεξέργαστο μέλι. Τον καιρό που δεν ασχολούμαστε με τις κυψέλες μας, φυτεύουμε διάφορα βότανα στον περιβάλλοντα χώρο των μελισσοκομίων μας, για ενίσχυση της βιοποικιλότητας στην περιοχή.

Για εμάς σημασία έχει η ποιότητα.


Θεραπείες χωρίς φάρμακα και χημικά

Όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, έτσι και οι μέλισσες ταλαιπωρούνται από ασθένειες. Η φροντίδα τους για εμάς είναι επιτακτική ανάγκη.

Η αποφυγή από εμάς για χημική καταπολέμηση των ασθενειών είναι ηθική υποχρέωση. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι το μέλι το παράγουμε πρώτα για δική μας κατανάλωση και θέλουμε να είναι πεντακάθαρο, χωρίς ίχνος αντιβιοτικών και φαρμάκων. Άλλωστε όλες οι παρτίδες μας στέλνονται για χημικό έλεγχο στο τμήμα χημείας του ΕΚΠΑ και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο site και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Ακατέργαστο μέλι από την κηρήθρα στο βάζο

Το μέλι μας εξάγεται από την κερήθρα με την κλασική μέθοδο της φυγοκέντρισης, χωρίς θερμική επεξεργασία. Συλλέγεται και οδηγείται στα βαρέλια ηρεμίας όπου παραμένει για τουλάχιστον 10 ημέρες.


Επιμελής εμφιάλωση

Μετά την ωρίμανση και τον καθαρισμό του, το μέλι μας μεταφέρεται σε εγκεκριμένο συσκευαστήριο / τυποποιητήριο και εμφιαλώνεται στα βάζα.

Από εμάς στην πόρτα σας

Και επειδή για εμάς η προσωπική σχέση με όλους εσάς έχει ιδιαίτερη σημασία, προσπαθούμε να φέρουμε το μέλι μας στην πόρτα σας όσο το δυνατό πιο άμεσα, με δικό μας μεταφορικό μέσο όταν αυτό είναι δυνατό.
Άρτης 8, 190 16
Αρτέμιδα Αττικής
229 408 9700
697 463 0270

Created by Advalue

Photography by Spyros Perakis

© Artemis Honey
All rights reserved
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
      Κουπόνι