Σχετικά με εμάς

Είμαι ο Παναγιώτης Καραβασίλης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως εξίσου μεγάλωσα και στην Αρτέμιδα καθόσον όλα τα καλοκαίρια μου τα πέρασα εδώ. Πάντα το όνειρό μου ήταν να ζήσω μόνιμα στην περιοχή που αγάπησα από μικρό παιδί, αφήνοντας πίσω το αστικό τοπίο της πόλης.

Πάντα με συνέπαιρνε η φύση και γι’ αυτό ασχολήθηκα αρκετά με την φύτευση δένδρων και οπωροκηπευτικών. Όμως είναι αλήθεια πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι προγραμματισμένα και έμελλε τελικά να γοητευτώ από την υπέροχη κοινωνία των μικροσκοπικών θαυμάτων της φύσης, τις μέλισσες, το μοναδικό έντομο στο πλανήτη που μας προσφέρει κάτι το οποίο μπορούμε να φάμε.

Σκέφτηκα λοιπόν ότι όπως κατανάλωνα αγνά προϊόντα τα οποία φύτευα, θα μπορούσα να έχω και το δικό μου αγνό μέλι.

Το 2016 πήρα τα δύο πρώτα μου μελισσάκια. Άρχισα να παρατηρώ από κοντά την κοινωνία τους, τον τρόπο ζωής τους, τον τρόπο και την αρμονία που εργάζονταν και όλα αυτά με έκαναν να θαυμάσω αυτό το δημιούργημα της φύσης που έδωσε στους αρχανθρώπους την πρώτη γλυκαντική ουσία που μπορούσαν να καταναλώσουν.

Σιγά σιγά αύξησα τη δυναμικότητα του μελισσοκομείου μου, όμως αυτό που έμεινε αναλλοίωτο είναι η αγάπη για την μέλισσα, το πάθος για την ποιότητα και η επιτακτική ανάγκη για την προστασία, από όλους μας, των επικονιαστών του 70% των φυτών του πλανήτη.


Πάθος
για αγνό μέλι

Το μέλι για εμένα δεν είναι απλά ένα τρόφιμο και φυσικά σε καμία περίπτωση ένα εμπορικό προϊόν. Είναι αγάπη, είναι πάθος, είναι τρέλα, συστατικά που αν δεν τα έχεις δεν μπορείς να γίνεις μελισσοκόμος.

Στόχος μου δεν είναι οι μεγάλες ποσότητες μελιού, είναι οι ποιοτικές, οι ακατέργαστες και αγνές ποσότητες χωρίς χημικά, χωρίς αντιβιοτικά, που θα δείχνουν σεβασμό στη μέλισσα για αυτά τα οποία μας προσφέρει.

Άρτης 8, 190 16
Αρτέμιδα Αττικής
229 408 9700
697 463 0270

Created by Advalue

Photography by Spyros Perakis

© Artemis Honey
All rights reserved
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
      Κουπόνι